Járvány

Koronavírus - Rabok üzennek családtagjaiknak, hogy tartsák be a járványügyi intézkedéseket

A koronavírus-járvány miatt a magyar börtönökben is ideiglenes korlátozó intézkedéseket vezettek be.

2020.03.21 10:31MTI

A börtönből üzennek a rabok a családtagjaiknak, hogy tartsák be a járvány miatt meghozott intézkedéseket - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a börtönben forgatott videókban egy fogvatartott magyarázza el társainak és családtagjaiknak a koronavírus-járvány megelőzésével kapcsolatos fontosabb tudnivalókat.

A BVOP azt írja, hogy a fogvatartottak részére készített kisfilmet az ország valamennyi börtönében levetítik, valamint közzétettek egy, a hozzátartozók számára szóló videót is.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy a koronavírus-járvány miatt a magyar börtönökben is ideiglenes korlátozó intézkedéseket vezettek be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.