Járvány

Koronavírus - Elkeseredtek az emberek Orbán Viktor előre beharangozott, néma bejelentése után

Egyre több mém születik a témával kapcsolatban.

2020.03.18 15:45ma.hu

A miniszterelnök rendkívüli bejelentést ígért a koronavírussal kapcsolatban szerdán 15 órakor a közösségi oldalán, ezt a hivatalos Facebook-oldalán közölte. Órákig lázban égett az ország, hogy vajon mit fog mondani. A közvetítést százezernél is többen követték egyszerre, ami hat percig csak zenélt, majd a hang nem volt jó, ezért csak látni, hallani nem lehetett a miniszterelnököt.

Az állampolgárok nem értik, hogy ha olyan fontos, az országot érintő bejelentése van veszélyhelyzet idején, akkor azt miért a közösségi oldalán jelenti be, pont akkor, amikor a távmunka és távoktatás miatt eleve megnövekedett az adatforgalom, még az NMHH is arra kért mindenkit, hogy ne csúcsidőben "szórakozzon".

Mit mondott?


Az új hororfilmre hajazva


Olyan szomszédokosan


És ellenzékiesen


Itt található a felvétel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.