Járvány

Koronavírus - Debrecenben elmaradnak a március 15-ei rendezvények

A vírus terjedésének megelőzése érdekében.

2020.03.10 00:30MTI

Debrecenben elmaradnak a március 15-ei nemzeti ünnephez kapcsolódó rendezvények a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében - közölte az önkormányzat sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel.

Iván Aurél tájékoztatása szerint nem tartják meg március 14-én a hagyományos fáklyás felvonulást az egyetem központi épületétől a belvárosi Déri térig tartó útvonalon, március 15-én pedig elmaradnak a Petőfi-szoborhoz, illetve a Kossuth-szoborhoz meghirdetett ünnepségek is.

Ugyanakkor a Református Nagytemplom mellett - a katonazenekar közreműködése nélkül - felvonják az országzászlót, és a város vezetői elhelyezik a koszorújukat a Kossuth-szobornál - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.