Állati

Élő internetes videón figyelhetők meg a pécsi állatkert fókái

A fókák rendkívül látványos és izgalmas vízi élete tárul a látogatók szeme elé.

2020.03.07 11:21MTI

Már élő internetes közvetítés keretében is végigkísérhetik az érdeklődők pécsi állatkert nagy népszerűségnek örvendő fókapárjának mindennapjait - tájékoztatta az intézmény szombaton az MTI-t.

A csodalatosmagyarorszag.hu oldalon az állatok napjainak vízben töltött részét figyelhetik meg az érdeklődők a fókamedence betekintő ablakánál elhelyezett kamera segítségével.

Az intézmény felhívta a figyelmet arra, hogy a fókák rendkívül látványos és izgalmas vízi élete tárul a látogatók szeme elé: játszanak, szeretgetik egymást, buborékokat fújnak, sőt, aki reggelente ránéz az élő videóra, még azt is láthatja, ahogy a medence alján "szunyókálnak".

Donka és Bonifác 2015-ben ugyanazon a napon született: a hím a nyíregyházi állatkertben, míg a nőstény a németországi Augsburg vadasparkjában látta meg a napvilágot.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.