Társadalom

Tűzifát kaptak az önkormányzatok az Északerdőtől

A kormány által meghirdetett szociális tűzifaprogram keretében.

2020.03.07 00:30MTI

Tűzifát kaptak az önkormányzatok a miskolci székhelyű Északerdő Erdőgazdasági Zrt.-től a kormány által meghirdetett szociális tűzifaprogram keretében - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

A tájékoztatás szerint több mint 31 ezer köbméter tűzifát értékesített a cég a 234 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkormányzattal kötött szerződés alapján, minden település határidőre megkapta a tüzelőt.

A program során elsősorban bükk, gyertyán, tölgy és cser tűzifát szállítottak ki, volt olyan település, ahová hat, de volt olyan is, ahová 735 köbméternyi fát vittek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.