Járvány

Koronavírus: már Magyarországon is megrohamozták a boltokat

Feltűnő, hogy a vevők elsősorban a tartós élelmiszereket keresik.

2020.02.26 15:45ma.hu

Már nemcsak a karanténba zárt nyugat-európai régiók városaiban, de Budapesten is javában zajlik a nagy élelmiszer-felvásárlás - ennek a jeleit tapasztalta az nlc.hu egyik olvasója, aki Budán a Bécsi úti Tescóban járt, és üres polcokkal szembesült.

A vásárlók teljes polcrendszereket és sorokat ürítettek ki, ezeket minden bizonnyal azért nehéz gyorsan visszatölteni, mert jelentősen megemelkedett a kereslet bizonyos termékek iránt.

Feltűnő, hogy a vevők elsősorban a különféle tartós élelmiszereket keresik. A legjobban a liszt, a rizs, a száraztészta, a keksz, a csipsz és a konzerv fogy - csupa olyasmi, amelyekkel egy esetleges - akár hosszú ideig tartó - karantén esetén is biztosítani lehet egy család étkezését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.