Választás

Lemondott Zsadány polgármestere

Lemondott tisztségéről Marton Sándor Roland (független), a Békés megyei Zsadány polgármestere.

2020.02.10 16:07MTI

Gofjár Nikoletta jegyző hétfőn az MTI-nek elmondta, a településvezető múlt csütörtöki nyilatkozatában mondott le tisztségről. Döntésében egészségügyi okok játszottak közre. Munkakörét a tervek szerint ezen a héten adja át Pikó István alpolgármesternek.

Az időközi választást április 26-ára írták ki - közölte.

Marton Sándor Roland a 2019. októberi választáson tíz szavazattal előzte meg Dudás Árpádot (Fidesz-KDNP), aki 1994-től vezette a mintegy 1800 fős községet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.