Egészségügy

Szélvédő mögé ragasztott üzenettel kéri egy soproni gyermekorvos, hogy ne büntessék meg

Választania kellett: vagy betegeket lát el, vagy a parkolási bérletet intézi. Az előbbi mellett döntött.

2020.02.03 17:43ma.hu

Az üzenet szerint pénteken kapott értesítést, hogy innentől nem jár neki a szabad parkolóhasználat. Hétfőn választania kellett: vagy betegeket lát el, vagy a parkolási bérletet intézi. Az előbbi mellett döntött - számolt be az ugytudjuk.hu.

Érdekes és elszomorító bejegyzés került fel a Facebook közösségi hálózatra, mely szerint egy soproni gyerekorvos arról kapott értesítést, hogy a továbbiakban nem parkolhat ingyenesen a városban, a feladata ellátásához szükséges parkolási összeget innentől neki kell saját zsebből állnia.

A párosított kép szerint mindezt pénteken délután közölték vele, azaz bérlet vásárlására a hétfői munkakezdésig már nem is volt lehetősége.

A parkolási díjat a papír szerint a mobiljával kifizette, azonban ennek véges időkorlátozása miatt a betegek ellátása közben nem biztos, hogy időben új fizetést fog tudni indítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.