Segítség

Kispesti tűzoltók dekoráltak ki egy kórházi gyerekszobát - videó

A fal dekorációit népszerű tűzoltó rajzfilmekből merítették, mint Sam, a tűzoltó, vagy Donald kacsa tűzoltó kalandjai, illetve a Mancs őrjárat figurái.

2020.01.30 14:22ma.hu

Kispesti tűzoltók dekoráltak ki egy kórházi gyerekszobát - számolt be az akcióról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán.

A kispesti tűzoltók közül négy tűzoltó vállalta el, hogy megszépíti a falakat és a Szent László Kórház kórházban lévő gyerekek hangulatát. Köztük ketten hobbi szinten akril festményeket, illetve grafikákat készítenek. A fal dekorációit népszerű tűzoltó rajzfilmekből merítették, mint Sam, a tűzoltó, vagy Donald kacsa tűzoltó kalandjai, vagy a Mancs őrjárat figurái.

Nagy Tamás tűzoltó főhadnagynak több kiállítása is volt már a tűzoltó tematikájú akril és grafikai képeiből. Részt vesz a festésben még Baráth-Novák Csaba tűzoltó zászlós, Póder László tűzoltó főtörzsőrmester, illetve Farkas Zsolt tűzoltó főtörzsőrmester.

A kispesti tűzoltók minden évben elhivatottan örömet szereznek a gyermekeknek. Gyermekkorban mindenki szeretne tűzoltó lenni. Remélik, hogy egy-egy rajz erőt és kitartást nyújt a gyerekeknek a gyógyulási időszakban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.