Színes

Schobert Norbi bocsánatot kért, de nem mindenért

Szerinte Magda Marinkóhoz hasonló bérgyilkosok nem kaptak ilyen kommenteket.

2020.01.25 08:23ma.hu

Schobert Norbi ismét élőben jelentkezett be a Facebookon péntek este. Korábban a Facebook-oldalán azt ígérte, hogy ez lesz az utolsó élője a témában, ez lesz a "végső konklúziója” a témában.Nagyon sokan azt várják tőlem, hogy kérjek bocsánatot, „ennek eljött az ideje”.

Schobert bocsánatot kért a stílusa miatt, de a mondandó tartalma, "az elvek” miatt nem akar bocsánatot kérni. Schobert elmondta megint, hogy a szülés után a nőknek nem lenne szabad túlsúllyal élni a házasságban, de hozzátette, hogy ez nem érvényes mindenkire. A vállalkozó elmondta, hogy sok támogató levelet kapott.

Schobert elmondta, hogy ő kedveli a duci és molett nőket, de itt egy betegségről van szó. A vállalkozó felhozta a BMI (Body Mass Index = Testtömeg-index) fogalmát, és kifejtette, hogy a súlynak a testmagasság -100-as értéknek kellene lennie.

Schobert szerint sok "álszent dumát” is kapott. Szerinte ha valaki hosszú távon megváltozik, az befolyásolja a párkapcsolatot. Szerinte amióta 1994 óta színpadon áll, ennyit nem írtak róla, szerinte most az utóbbi héten ő lett Magyarországon az első számú sztár, és az első számú híresség is, és ezzel nem volt könnyű együtt élnie.

Szerinte az első videója a szülés utáni nők alakjáról szólt, a nőiességről szólt. "Egy nő legyen nő, egy férfi legyen férfi!”

Schobert felolvasott pár kommentet, amit kapott, amiért "kimondta az igazsgágot”, ezekben a kommentekben a gyerekei vagy az ő halálát kívánták sokan, szerinte Magda Marinkóhoz hasonló bérgyilkosok nem kaptak ilyen kommentárokat.

Schobert elmondta, hogy egészséges súlyban ("plusz/mínusz 10 kiló”) kell maradni, hogy megmaradjon a vágy. Szerinte ő nem populista, az ő célja az, hogy segítsen az embereken. Norbi szerint volt olyan Update-dolgozó, akihez kakaós csigát vágtak, volt olyan alkalmazottja, aki felmondott, de a cég forgalma összességében nőtt.

A videó végén Rubint elmondta a kommentekre válaszolva, hogy ő nincsen sanyargatva, hogy hatvan kiló alatt legyen, "25-30 éve így nézek ki”. Rubint elmondta, hogy rengeteg édesanya van a világon, aki hasonló alkattal létezik, mint ő, de vannak olyanok, akik nem, de ők is képesek a változásra.

Schobert elmondta, hogy ha Rubint Réka meghízna, mondjuk 90 kiló lenne, akkor ez az ő felelőssége, mondaná, hogy Réka, menj el edzeni, mondaná, hogy tedd le a Nutellát, de kitartana mellette akkor is, ha elérné a 130 kilót, de az biztos, hogy nem kívánná ennyire. Norbi azt kívánta, hogy legyen sok házasság Magyarországon, legyen szép gyerek, a jóisten áldjon meg mindenkit, de hozzátette, hogy a "sátáni” kommentek azok az íróját minősítik.

Schobert azzal zárta le a videót, hogy az isten áldjon meg mindenkit.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.