Mindenki Karácsonya

300 gyereket lát vendégül a Fővárosi Önkormányzat és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A programot immár 28 éve rendezik meg Budapest Főváros Önkormányzatával közösen.

2019.12.16 01:30MTI

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen december 16-án Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a budapesti Westend Bevásárlóközpontban.

A gyermekeket budapesti általános iskolákból és gyermekintézményekből hívták meg a rendezvényre, amelyen fellépnek a Budapesti Operettszínház művészei, Vágó Zsuzsi és Tassonyi Balázs, valamint Becz Bernadett, a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió növendéke. A szervezők a karácsonyi műsor mellett arcfestéssel, édességgel és ajándékokkal is várják a gyerekeket - közölte az NGYSZ az MTI-vel.

A programot a Gyermekmentő Szolgálat immár 28 éve rendezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.