Botrány

Távozik az újbudai Dk-s polgármester kabinetfőnöke

Novák Előd a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, újbudai önkormányzati képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón követelte a kabinetfőnök eltávolítását.

2019.12.12 15:21MTI

Közös megegyezéssel megszűnt László Imre újbudai DK-s polgármester kabinetfőnökének, Lakos Imrének a munkaviszonya.

László Imre csütörtökön, a Facebook-oldalán azt írta: "ezen a héten arra a döntésre jutottunk (...), hogy közös munkánkat befejezzük. Lakos Imre munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntettük".

Hangsúlyozta: Újbuda fejlődése érdekében elkerülhetetlen, hogy a XI. kerület vezetése az önkormányzati testületben és a hivatalban egyaránt erős politikai, szakmai, emberi egységre épüljön.

"Egyetértettünk abban (...), hogy fontosabb az egységes, közös cselekvés, mint az azt esetleg akadályozó véleménykülönbség" - fogalmazott a polgármester, köszönetet mondva Lakos Imrének az eddigi munkájáért.

Novák Előd a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, újbudai önkormányzati képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón követelte a kabinetfőnök eltávolítását. Az ellenzéki politikus azt mondta: Lakos Imre "keresztülnyomott" az önkormányzat gazdasági bizottságán "egy kisebb korrupciós ügyet", és bejelentette, hogy pártja hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.