Bűnügy

Rablógyilkosság áldozata lett egy magyar nő Nigériában

Savat itattak K. Bernadettel.

2019.12.10 09:23ma.hu

Rablótámadásban meghalt egy magyar származású nő vasárnap éjszaka a nigériai Lagoszban, írja a 112press a helyi lapokra hivatkozva.

A PM News tudósítása szerint két bűnöző támadt a MAERSK szállítmányozási és logisztikai cég kameruni származású helyi igazgatójára és feleségére annak otthonában.

A férfi azért engedte be a lakásába az elkövetőket, mert egyikük villanyszerelő volt, akit ismert. Csakhogy a bűnözők két külön helyiségbe zárták be a férfit és a nőt.

A dunaújvárosi K. Bernadettet kényszerítették, hogy adja át a pénzüket és bankkártyáikat, majd savat itattak a nővel, akit ezután megfojtottak. Sajtóértesülések szerint az asszonyt és a férfit is megkéselték.

A kegyetlen gyilkosok ezt követően közölték a férfival, hogy a felesége meghalt, majd vele is savat itattak. Csakhogy előtte a férj már segítséget tudott kérni valakitől, aki riasztotta a hatóságokat. Gildas Tohouót életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A nigériai rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőket.

K. Bernadettről a helyi lapok azt írták, hogy boldog házasságban élt és három gyermek édesanyja volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.