Ünnep

Mézeskalács-házikóvá alakítottak át egy miskolci villamost, odavannak érte az utasok

Két és fél hónap munkája van benne.

2019.12.07 17:00ma.hu

Krampuszokkal is találkozhattak az utasok a hétvégén a Miskolc idei adventi villamoson, amely úgy néz ki, mint egy mézeskalács-házikó. Mint az RTL Híradó riportjából kiderül, a járművet – amely egészen január 6-ig közlekedik – a közlekedési cég 15 dolgozója tervezte meg, majd 2 hónap alatt készítette el.

Egy régebbi villamost festettek át kívül-belül, díszekkel és girlandokkal díszítették, több száz méter fényfüzért raktak rá. Belül hangulatos zene szól, félhomály és búbos kemence, karácsonyfa és sok-sok dísz várja az utasokat, sőt egy konyharészlet is van. Készülhetnek a szelfik a csillogó dekorációk között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.