OMSZ

Bajba kerültek a mentősök, szerencsére gyorsan jött a segítség

Jólelkű szerelők siettek a megsérült mentőautó segítségére.

2019.12.07 12:20ma.hu

Egy elmozdult csatornafedélre hajtott az a mentőautó, aminek az állófűtése és a kipufogója is megsérült ma délelőtt a XXIII. kerületben.

A mentősök félreálltak és miközben helyre tették a fedelet, egy arra járó műhelykocsi lassított mellettük a helyszínen. A szerelők az események láttán, felajánlották segítségüket és azonnal neki is láttak a “társadalmi munkának” - írja Facebook-oldalán az OMSZ.

A jólelkű mesterek gyorsan az autó alá feküdtek és rövid idő alatt megjavították a sérült alkatrészeket. A mentősök így ismét riaszthatóvá váltak és biztonságban folytathatták útjukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.