Ügyészség

Nem először vett fel titokban tusoló nőket a Balaton Sound kukkolója

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videófelvételeket.

2019.12.06 08:54ma.hu

A vád szerint a negyvenegy éves vádlott villanyszerelőként dolgozott Zamárdiban, egy zenei fesztivál idején. A férfi szállása nem messze volt attól a tábortól, ahol a fesztiválon dolgozókat helyezték el. Így meg tudta figyelni, hogy a táborban lakó lányok mikor használják a különálló épületben lévő közös női zuhanyzót.

A férfi 2019 júliusában egyik éjszaka a zuhanyzó épület toalett részében elrejtőzött. Amikor észlelte, hogy a zuhanyzóban mozgás van, felállt az egyik WC csészére és a válaszfalon átnézve telefonjával titokban videózni kezdte a tusoló sértettet. A nő észrevette a vádlottat és rá kiabált, ezért a férfi sietősen távozott a helyszínről.

A vádlott a kukkolással a lebukás ellenére sem hagyott fel, még aznap éjjel, pár óra elteltével, visszament a vizes blokkba és ismét engedély nélkül felvételt rögzített egy másik zuhanyzó sértettről, aki ugyancsak tetten érte a férfit.

A férfi nem először vett fel titokban tusoló nőket, mivel laptopján a rendőrök további videót találtak.

Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.