Ünnep

A jászárokszállási tűzoltóság csodájára jár a fél ország

Jászárokszálláson el sem lehet téveszteni a tűzoltóságot. Advent első vasárnapja óta ugyanis ilyen különleges fényárban úszik a laktanya.

2019.12.05 06:52ma.hu

Ünnepi fényekben pompázik a jászárokszállási tűzoltóság. "Jászárokszálláson el sem lehet téveszteni a tűzoltóságot. Advent első vasárnapja óta ugyanis ilyen különleges fényárban úszik a laktanya" - írta Facebook-oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ha valaki hasonlóan ötletes karácsonyi díszítést lát az országban, mint amilyen a Jászárokszállási Önkormányzati és Önkéntes Tűzoltóságé, küldje el nekik kommentben vagy üzenetben. A legjobbakat megmutatják az Instagram-oldalukon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.