Csúcs

Több ezren a budapesti klímatüntetésen

Kritikusnak minősítette a helyzetet a főpolgármester a 4. Globális Klímasztrájk budapesti eseményén.

2019.11.30 05:27Ma.hu

Karácsony Gergely elmondta: nem semleges dologról van szó, hanem olyanról, amely azonnali cselekvést igényel. A város részéről konkrét intézkedés lehet a dugódíj, a városi zöldterület mennyiségének növelése, a fenntartható városi közlekedés biztosítását. Hozzátette: uniós támogatással nagyarányú energiakorszerűsítési programot akar indítani Budapesten.

A főpolgármester megismételte, hogy élhetővé kell tenni a várost, de nagyon sok teendő van még, a klímaváltozás elleni küzdelemben Budapest az utolsó helyen kullog - tudósította az Inforádió.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.