Baleset

Megszólalt a Gáspár Győzőék autójának csapódó kocsi sofőrje

Egyelőre nem világos, hogy került a szembesávba. Gáspár Győző szerint a sofőr nagyon zavart volt a baleset után.

2019.11.28 10:48ma.hu

Súlyos balesetet szenvedett Gáspár Győző és családja keddről szerdára virradó éjjel.

Az autót Gáspár Bea vezette, az énekes mellette, lányuk, Virág pedig hátul ült, amikor a 21-es úton, a tari elágazás közelében frontálisan ütköztek egy - a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között a menetirány szerinti bal oldali sávba áttérő, azaz a forgalommal szemben haladó - másik autóssal.

A Blikk elérte a piros Suzukit vezető 26 éves nőt, aki semmire sem emlékezett a karambolból. "Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt. CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült, és a fejemet is eléggé beütöttem" - mondta.

A lap információi szerint a nő ismerős a környéken, így nem világos, hogyan került szembe a forgalommal, és haladt mintegy 2 kilométert.

A balesetben az autót vezető nő, Gáspár Virág és Bea is megsérült, utóbbi felelevenítette, mire emlékszik a balesetből: "Hazafelé tartottunk, a belső sávban hajtottam, amikor észrevettem, hogy valaki jön szembe. Kihúzódtam a szélső sávba és lassítottam. Hangosan hajtogattam, hogy el fog kerülni minket, de néhány másodperc múlva meghallottam a csattanást, és éreztem az ütközés erejét. Az első, amit meghallottam, hogy Virág kérdezi, jól vagyunk-e. Megnyugodtam, hogy él, majd Győző is megszólalt, nekem viszont nem jött ki hang a torkomon... Ettől Virág megijedt, és zokogni kezdett."

Gáspár Győző szerint a sofőr nagyon zavart volt a baleset után. "Ömlött a fejéből a vér, és kérlelt minket, szedjük ki a kocsiból, de a tűzoltóknak kellett kivágniuk őt."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.