Bántalmazás

Kirúgták a barátnőjét brutálisan megverő exkatonát

A Magyar Honvédség után munkaadója is megszüntette a munkaviszonyát annak a férfinak, aki brutálisan összeverte barátnőjét egy bujáki hotelben.

2019.11.16 14:40ma.hu

Az 52 éves férfi egy sárospataki oktatási központban dolgozott, ahol ingyenes képzéseket kellett szerveznie, de a történtek után felmondtak neki. A Bors munkatársa K. István céges telefonján a férfi egyik kollégájával beszélt, aki megerősítette, hogy a férfi már nem dolgozik náluk.

Mindeközben a bosszútól rettegő áldozat egy kicsit fellélegezhet, a Pásztói Járási Ügyészség az illetékes Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája felé indítványt tett arra, hogy rendelje el a gyanúsított Bernadett-től való távoltartását. A bűnismétlés megakadályozása érdekében ezt négy hónapra javasolták. A nő tegnap kora délután a Borsnak elárulta: éppen a folytatólagos tanúkihallgatása zajlik a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.