Légi

Drón miatt kellett lezárni a ferihegyi repteret

Több gép is fél órát körözött a levegőben.

2019.10.15 07:41ma.hu

Drónészlelés miatt korlátozták a budapesti repülőtér forgalmát hétfőn este 9 óra körül több mint fél óra időtartamra - írja az Airportal.hu.

Több induló és érkező repülőgépnek – köztük a LOT Varsó – Budapest, a Ryanair London-Stansted – Budapest járatának és egy Gulfstream üzleti repülőgépnek – várakoznia kellett.

Az érkező repülőgépeknek 21:35-ig kellett várakoznia, ezt követően kezdhették meg a leszállást.

A Budapest Airport a lap kérdésére az eseménnyel kapcsolatban azt közölte, hogy: “Drón észlelése miatt le kellett zárni egy időre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. A repülőtér forgalmát előbb 20:51 és 20:53 között, majd 21:06-tól 21:29-ig kellett felfüggeszteni. A nyitás óta újra fogad és indít járatokat a Budapest Airport.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.