Önkormányzat 2019

Ezt most besz.ptátok! - sajátosan ünnepelt Tornanádaska polgármestere

Ruhában ugrott a pezsgőfürdőbe, néhány keresetlen szó kíséretében pezsgőt bontott és még be is intett a közel 72 százalékos győzelme után.

2019.10.14 11:37ma.hu

"Ezt most besz.ptátok!” – üzente videójában Beri Tamás, a Borsod megyei Tornanádaska újraválasztott polgármestere, aki a közösségi oldalra is feltöltötte nem mindennapi ünneplését.

A 444.hu bukkant a videóra, a portál megjegyzi, Beri Tamást 2011-ben uzsorázással és egyéb bűncselekményekkel gyanúsították, amilért akkor nem ítélték el, de hatrendbeli közokirat-hamisításban bűnösnek mondták ki, és 800 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.