Fojtás

Kritikus a levegő minősége több budapesti kórháznál - videó

Ezt állapította meg a Greenpeace három héten át tartó méréssorozata.

2019.10.14 05:21ma.hu

Kritikus a levegő minősége több budapesti kórháznál, ezt állapította meg a Greenpeace három héten át tartó méréssorozata. Mivel a gyerekek, kismamák és tüdőbetegek különösen érzékenyek a szennyezett levegőre, a velük foglalkozó intézmények környezetét vizsgálták. A civil szervezet az autók által kibocsátott szennyezőanyagot mérte, és azt követelik, hogy tiltsák ki a súlyosan szennyező dízelautókat a belvárosból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.