Talált tárgy

14 millió forintot hagyott valaki tornazsákban egy székesfehérvári buszon

Kis zsáknyi készpénz.

2019.09.26 10:22Ma.hu

Egy elhagyott tornazsákot találtak egy székesfehérvári buszon, amelyet valaki megtalált, majd a forgalmi irodába került. Az azonban csak később derült ki, hogy a tornazsák rengeteg pénzt rejt, egész pontosan 14 milliót - számolt be róla a Feol.hu

A tornazsák kézről kézre járt, mire visszakerült jogos tulajdonásához. A megtaláló előbb a buszvezetőnek adta át, aki ezután Jancsár úti irodába vitte. Ott jelentkezett érte a tulajdonosa, akit a zsák tartalma alapján azonosítottak be, és ekkor derült ki az is, hogy 14 millió forint van benne.

A tulajdonos elmondta, hogy a pénz egy eladott ingatlan után került hozzá, amit aztán ebben a táskában vitt magával. Végül pedig buszra szállt, csak a táska ott maradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.