Állati

Szarvasrablás történt a XVI. kerületben - nagy erőkkel keresik a négylábút

Elraboltak egy szarvast egy kutyától a XVI. kerületben. Az eb összetört, a gazdi a Facebookon kér segítséget.

2019.09.25 13:46ma.hu

A Facebookon kért segítséget az a gazdi, akinek kutyusától elrabolták kedvenc szarvasát. A tettes egy hatalmas dolmányos varjú, aki az udvarból ragadta el (és azóta is lesben áll) az eb legkedvencebb pajtását. A rablás helyszíne Budapest, XVI. kerület.

Megtalálási terület Mátyás király - Csömöri út - Hermina út - János utca közötti rész lehet. "Ha valaki esetleg megtalálta, kérem, ne dobja ki, akkor sem ha elszakadt, megvarrom, nem érdekel ha sáros vagy bármi egyéb baja van, csak nincs más, amit jobban szeretnék, mint megtalálni" - írta az elkeseredett kutyus tulajdonosa.

Miért fontos ez annyira? "Szarvasról tudni kell, hogy Artúr minden áldott nap vacsora után szertartásszerűen felkapta és minimum 2-3 körre kivitte sétálni a házból az udvarra, majd vissza, végül alvás. Hát ilyen fontos szerepe van/volt a kis életében 4 éven át" - osztotta meg a gazdi.

Az eset óta, ami szeptember 23-án történt, nem lett meg a szarvas, ám az eb rengeteg megosztást és rengeteg szarvasos és egyéb plüssállat felajánlást kapott.

"Egészen elképesztő méreteket öltött a dolog. Azt hittem lesz kb. 10 ember, akit érdekel, erre kiderül, hogy se szeri, se száma a jó embereknek. Elmondhatatlan mennyiségű szarvas felajánlást kaptunk, nem győzök válaszolni" - írta a tulaj a közösségi oldalon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.