Emlék

Riz Levente már tudta...

Ezt pár hónapja írta, akkor senki sem sejtette, hogy nemsokára ő is az ég felé reppen.

2019.09.22 08:06ma.hu
hirdetés

A héten hunyt el Riz Levente, Budapest XVII. kerületének polgármestere, aki augusztus közepén jelentette be, hogy betegsége miatt nem indul ősszel a választásokon. Nem sokkal előtte egy igen elgondolkodtató posztot írt a Facebookra. Életigenlése, a galambok kiszabadulása mellett már megjelent gondolataiban az elmúlás. A polgármestert Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti.

Tarlós István főpolgármester azt írta, mély fájdalommal értesült barátjának, kollégájának és képviselőtársának haláláról. "Riz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja. Közös munkánk során tapasztaltam, hogy minden törekvése, minden kerületéért és a fővárosért tett intézkedése Budapest érdekeit szolgálta. Őszinte részvétemet nyilvánítom családjának."

Gyászolják

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.