Erőszak

Lövést adtak le egy gyerekekkel teli óvodára Komáromban

Feltehetően légpuskából leadott töltény hatolt be egy komáromi óvoda ablakán.

2019.09.19 09:42ma.hu

Reggelizés közben az óvónő egy furcsa hangra lett figyelmes. A szobában egy lyukat vett észre az egyik ablakon - a jelek szerint valaki lövést adott le az épületre. A találat annak a helyiségnek az ablakát érte, ahol a gyerekek délutánonként aludni szoktak - írja a parameter.sk.

A lövést feltehetőleg az óvodától kb. 50 méterre lévő lakóházból adhatták le. A szemtanúk szerint annak az épületnek a felső erkélyéről már többször is lövöldöztek légpuskával galambokra.

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség feltételezett jogsértés ügyében indított eljárást. A rendőrök a helyiségben állítólag megtalálták a golyót, azt azonban nem árulták el, hogy milyen típusról van szó.

A TV JOJ megmutatta egy fegyverszakértőnek a golyó okozta lyukat az ablakon. A szakértő szerint a golyónak már nem volt nagy ereje, de sérülést így is okozhatott volna. Az ügyben egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.