Tragédia

Nem meglepő, de érthetetlen fordulat L.L. Juniorék ügyében

A zenész volt párja pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

2019.09.12 14:06ma.hu

Szívszorító, exkluzív interjút adott a Tények Plusznak L.L. Junior. Ez az első alkalom, hogy televízió kamerája előtt megszólal azóta, hogy hároméves kisfia halálos baleset áldozata lett. Beszélt arról, hogyan tudta meg a feldolgozhatatlan hírt, hogy ki tartja bennük a lelket azóta, hogy Dávidkától végső búcsút kellett venniük. De tisztázza azt is, mi igaz abból, hogy elvenné másik kisfiát az édesanyjától.

Noha bocsánatot kért volt párjától, Csillától, amiért kifakadt rá és őt okolta a kisfiú haláláért, úgy tűnik, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

"A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes infomációink alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp" - közölte a Borssal a nő ügyvédje, Horváth Gábor. Hozzátette: ők első körben nem adtak be ilyen indítványt, de ha arra kerül a sor, kérelmezik az énekes mentális állapotának felmérését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.