Közlekedés

Ezért késett kedden a H6-os HÉV!

Hét perc késést szenvedtek az utasok, de életet mentettek.

2019.09.11 13:48ma.hu

Hét perces késéssel ért be kedden reggel a 2117-es számú HÉV a végállomására. A reggeli csúcsban a vonat utasai és a járművezető együtt terelték le a Duna-hídnál a lábánál sérült hattyút a vasúti sínekről. A vasút a természetet főleg közvetett módon védi, azzal, hogy kevésbé szennyező, környezetbarát utazási formát kínál nagy tömegeknek. "De ha lehetőség van rá, vigyázunk az állatvilágra: a hattyú megmenekült! A Ráckevei (Soroksári)-Duna ág különleges, csodálatos élővilága fokozott védelmet érdemel! Köszönjük Utasaink segítségét és megértését!" - írta a MÁV-HÉV Zrt. weboldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.