Gyász

Összeesett L.L. Junior édesanyja a temetésen - videó

Több száz gyászoló jelenlétében eltemették L.L. Junior kisfiát, Dávidot.

2019.09.06 14:07ma.hu

A temetésre az elsők között L.L Junior és édesanyja érkezett – tudósított a Blikk. A családtagokon kívül több barát, köztük hírességek is elmentek a Fiumei úti sírkertbe.

Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, a zenész volt párja, az elhunyt fiú édesanyja. L.L Junior a korábbi ellenségeskedést félretéve vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a kivetítőt, amelyen Dávid fényképei voltak láthatóak.

A szertartás délben kezdődött. A beszédek után Mága Zoltán hegedűművész játszott, aztán odalépett a koporsóhoz, és meghajolt.

Az énekes édesanyja, az elhunyt fiú nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, de fájdalmát nem bírva összeesett, fel kellett segíteni.

A kis koporsót elhelyezték a hintóra, melyet fehér ló húzott. Dávid szülei egymásba kapaszkodva mentek a hintó után. A koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.