Bűnügy

Egyetlen éjszaka alatt nyolc autót tört fel egy férfi Dabason

A Dabasi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy éjszaka alatt két dabasi utcában nyolc autót tört fel.

2019.09.03 10:24ma.hu
police.hu

A bűnügy vádlottja egy táborfalvai férfi, aki nem dolgozott, jövedelme nem volt.

2019. május 8-án éjszaka Dabason járkált. Végigment a Falu Tamás utcán. A ott parkoló autók közül négy autó ajtajának vagy a csomagtartójának a zárszerkezetét megrongálta. Kinyitotta a járműveket és az ott talált, értékesnek vélt dolgokat, autósrádiót, hangfalat, szerszámokat, napszemüveget ellopta.

Portyáját a vasútállomás parkolójában folytatta. Ott öt autót tört fel.

Volt olyan személygépkocsi, amelyiket feltörte, átkutatta, de nem lopott el semmit. A rongálással viszont mintegy 30.000 forint kárt okozott az autó tulajdonosának.

A Dabasi Járási Ügyészség lopás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a férfival szemben. A járási ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottal szemben, akinek bűnöségéről a Dabasi Járásbíróság dönt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.