Ünnep

Tárnokon elmarad a tűzijáték, inkább megspórolják a pénzt

Az egész úgy kezdődött, hogy kikérték a Pest megyei település lakóinak véleményét, akarnak-e egyáltalán augusztus 20-án tűzijátékot.

2019.08.20 16:30ma.hu

Miután tavaly Tárnok lakossága egy szavazás során úgy döntött, hogy nem akarják a pénzüket durrogtatásra pazarolni, idén a Pest megyei településen elmarad az ünnepi tűzijáték.

A Levegő Munkacsoport írta ki a Facebookjára, hogy Tárnok egy a közösségi médiában meghirdetett szavazós játék során feltette azt a kérdést is, hogy a lakosok szeretnének-e tűzijátékot, vagy helyette inkább okosabb dolgokra költse az önkormányzat az így megtakarított pénzt. Így például járdára, sportra, közösségi programokra, játszótérre mehetne el az a néhány millió forint, amelyet egyébként "eldurrogtatnának".

A tárnokiak leszavazták a tűzijátékot, de az ünnepi programok attól még megmaradtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.