Ítélet

Magányos volt a szakítás után, részegen elautózott a macskájáért, baleset lett a vége

A balesetben az autó totálkárosra tört.

2019.08.14 19:06ma.hu

A vádlott egy szakítást követően 2019. május 25-én este otthon bort és pálinkát fogyasztott, majd az éjszaka folyamán – mivel magányosnak érezte magát – ittas állapotban elindult autóval oroszlányi lakhelyéről Bokodra, hogy elhozza onnan a macskáját.

A nő a cicával együtt visszaindult Oroszlány felé, de az ittassága következtében nem az út vonalvezetésének megfelelően haladt, ezért árokba borult az autóval. A balesetben az autó totálkárosra tört, a vádlott a szerencsének köszönhetően nem sérült meg, az állat pedig hazafutott Bokodra.

A Tatabányai Járásbíróság a vádlottat 2019. augusztus 14-én bíróság elé állítás keretében ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt 400.000.- forint pénzbüntetésre és két év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte.

Az ítélet jogerős.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.