Bűnügy

Általános iskolás lányt futtattak Fóton

A lány a pénzből semmit sem kapott, azt a férfi és a nő saját magára költötte el.

2019.08.13 09:16ma.hu

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik egy általános iskolás lányt rábeszéltek arra, hogy prostituáltként dolgozzon velük.

A bűnügy vádlottjai, egy férfi és egy nő élettársak, Fóton élnek. Az asszony 2016-tól kezdődően Fóton vagy az interneten férfiakkal ismerkedett, akikkel a házukban pénzért létesített szexuális kapcsolatot. Mindez az élettársa tudtával történt. A vádlottak főként a nő prostitúciós bevételéből éltek.

Az asszony összebarátkozott a bűnügy kiskorú sértettjével, egy általános iskolás lánnyal. A lány többször elment a vádlottak lakására. A beszélgetések során a férfi és a nő azzal kecsegtette a sértettet, hogy milyen jól keresne és mennyi pénzt gyűjthetne össze, ha ő is prostituált lenne. A férfi és a nő tisztában volt a sértett életkorával, tudták azt is, hogy általános iskolába jár.

A lány beleegyezett abba, hogy a vádlottak hirdetést adnak fel neki, megszervezik a találkozóit, amiket a lakásukban bonyolíthat le. Megállapodtak abban, hogy a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt háromfelé osztják.

A nő fotókat készített a sértettről, azokkal internetes oldalon hirdetést adott fel. Telefonszámként a saját számát adta meg. A hirdetésre jelentkező férfiakkal a nő szervezte meg a találkozót, ő határozta meg a tarifát is.

A sértett 2017 júniusától október végéig naponta több férfival létesített szexuális kapcsolatot a vádlottak lakásában. Bevételét minden alkalommal átadta a vádlottaknak. A lány a pénzből semmit sem kapott, azt a férfi és a nő saját magára költötte el.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. A járási ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.