Augustus 20.

Kedden katonai helikopterek repkednek Budapest felett

Az augusztus 20-ai légi parádé előkészületeit végzik, 'megnövekedett zajhatásra' lehet számítani.

2019.08.12 15:21MTI

Az augusztus 20-i légi parádé előkészületei miatt kedd délután "megnövekedett zajhatásra" lehet számítani Budapest fölött, a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

A HM azt írta: az augusztus 20-i ünnepi programsorozat részeként jövő kedden délelőtt a Magyar Honvédség csaknem egyórás légi parádé keretében mutatja be rendszeresített és a közeljövőben rendszerbe kerülő légi járműveit a Duna felett.

Ennek előkészítésekén kedden (tartaléknap szerdán) 14 és 15 óra között három katonai helikopter méri fel a légi parádé helyszínét Budapesten a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán, ezért ebben az időszakban "megnövekedett zajhatás várható", valamint részleges folyamzárra lehet számítani - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.