Bántalmazás

Szivárványos táskája miatt vertek meg egy 19 éves lányt a bényei falunapokon

Barátja nagypapája megpróbálta megvédeni, de őt is bántalmazták.

2019.08.10 10:52ma.hu

Durván bántalmazott egy középkorú férfi egy 19 éves budapesti lányt Bényén, az áldozat elmondása alapján azért, mert szivárványszínű táskát viselt – írja Népszava.

Kurucz Boglárka a közösségi oldalán is megosztotta a történteket. Ahogy leírta, szórakozni akart és jól éreznie magát vidéken, távol a "főváros zajától”. "Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezében tart. Táska. Feleltem értetlenül. (...) Ezután finoman megpróbáltam elvenni tőle” – írja Boglárka, „de rángatni kezdett vele együtt, majd egyre hangosabban kezdett üvöltözni velem, trágár kifejezésekkel illetett és felismerve a szivárványt arra következtetett hogy leszbikus vagyok.”

A lány ijedtében leöntötte a férfit, mire az ököllel arcon vágta, ömleni kezdett az orrából a vér és felszakadt az arca. "Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált ütni és rúgni kezdték őt a kopasz és egy hű társa” – számolt be Facebook-oldalán Boglárka.

Boglárka a Népszavának elmesélte, hogy a bántalmazás után támadója visszament bulizni, mintha mi sem történt volna. Valamint azt is, hogy a kórház, ahol ellátták sérüléseiket, feljelentést tett az eset kapcsán mivel a 65 éves férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.