Állatkínzás

Nem érti, mi ez a közfelháborodás, hiszen már lovat is húzott a kocsija után a kutyáját megkínzó nő

Máskor is csinált már ilyet lóval, nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz belőle, és hogy miért kéne ebből olyan nagy drámát csinálni.

2019.08.07 07:08Ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, szörnyű módszerrel végzett kutyájával a 68 éves balotaszállási nő, aki azt mondta a Blikk szerint a Mancs a kézben Kutyamentő Alapítvány helyszínre kiérkező aktivistájának, hogy máskor is csinált már ilyet lóval, nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz belőle, és hogy miért kéne ebből olyan nagy drámát csinálni. A kutya három nappal korábban menekült el a vihar miatt, ezért büntette meg a gazdája. A rendőrség állatkínzás miatt nyomoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.