Belpolitika

Így viharzott ki Berki Krisztián Rónai Egon élő műsorából - videó

Beszélgessen magával, monda, majd faképnél hagyta.

2019.07.24 14:05ma.hu

Úgy döntött, megméretteti magát a főpolgármester-választáson Berki Krisztián. A médiaszemélyiség kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában vendégeskedett.

Berki szerint az előválasztás „Muppet-show” volt, a főpolgármester-választás pedig „inkább a stratégiáról szól, mint a politikáról”. Mint azt leszögezte, elege lett abból, hogy tornából felmentett emberek indulnak a választáson, illetve egyikük 40 éves koráig az édesanyjával élt. Egy politikusnak ápoltnak kell lennie, tudnia kell kinézni valahogy – értekezett.

Ellenpéldaként saját magát hozta fel, miszerint tökéletes a tárgyalástechnikája, mindenki róla beszél, mindenhol ő jelenik meg, az emberek megállítják az utcán, hogy kifejezzék támogatásukat. Berki szerint őmaga éppen ezért tökéletes vezető lenne, hiszen ambiciózus, sikerorientált, nincs nála vesztes projekt, figyel az emberekre, „tulajdonosi szemlélettel” lenne Budapest iránt. Azt szeretné, ha esetleges októberi győzelme után Tarlós István egy évig tanácsadóként segítené munkáját. Gond nincs, ugyanis vannak partnerei, akik támogatni fogják kampányát, amely – mint mondta – várhatóan több mint százmillió forintba fog kerülni.

A beszélgetés végén azonban Berki fogta magát, és kiviharzott a stúdióból az élő adásban, előtte annyit jegyzett meg, hogy a műsorvezető beszélgessen saját magával, mivel szerinte Rónai Egon MTK-rajongói mivolta miatt elfogult vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.