Tragédia

Nem először érte tragédia a tűzben meghalt kislány családját - videó

Egy 8 éves kislány halt meg hétfő este, mikor kigyulladt a MOM sportközpont tetején egy fabódé.

2019.06.26 08:52ma.hu

A lány a testvéreivel a játszótéren játszott, mikor 11 éves bátyjával felszöktek a lezárt tárolóba. A rendőrség szerint az ablakon másztak be és maguk okozták a tüzet. Édesanyjuk a közelben dolgozott, és kis időre engedte le gyerekeit a játszótérre. Azt mondta, akkor ért oda, mikor épp újraéleszteni próbálták a lányát. "Én pumpáltam azt a ballont, amivel újra kellett éleszteni" - zokogta.

A tűzben meghalt kislány családja 3 éve hasonló tragédiát élt át, 2016 őszén leégett a házuk Budakeszin. A 4 gyerek közül két fiú volt otthon, és 3 kutya. A kisebbik fiú, Dominik, aki most kishúgával a bódéba mászott, még visszament az égő házba az állatokért. A gyerekeket azóta az édesanyjuk egyedül neveli. Most Pilisen laknak, de augusztusban onnan is menniük kell. Ha segítene a családnak itt megteheti: CIB Bank 10701180-68891785-51100005

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.