Baleset

Emmi: biztosított az ellátás az ózdi idősek otthonában a hajnali tűzeset után

A tűzesetben egy ember életét vesztette, és jelenleg 11 sérültet kórházban kezelnek, állapotuk stabil.

2019.06.18 16:01ma.hu

Zavartalan az ellátás Ózdon abban az idősek otthonában, ahol kedd hajnalban eddig ismeretlen okból tűz ütött ki. Az intézményből senkit sem kellett kiköltöztetni, az ott élő 140 idős ember ellátását az intézmény biztosítja - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) délután az MTI-vel.

A tájékoztatás emlékeztet arra, hogy a tűzesetben egy ember életét vesztette, és jelenleg 11 sérültet kórházban kezelnek, állapotuk stabil. A tárca részvétét fejezi ki az elhunyt gondozott hozzátartozóinak.

A tűz miatt az épület első emeletén három szobát kellett lezárni, de az intézmény további részében biztosított a folyamatos működés - olvasható az Emmi közleményében.

A minisztérium tudatta azt is, hogy Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár Ózdra utazott, hogy a helyszínen tájékozódjon és felmérje, mire van szüksége az intézménynek a gondozottak további zavartalan ellátásához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.