Pártok

Jakab Péter lett a Jobbik frakcióvezetője

Az ellenzéki képviselőcsoport egyhangúlag választotta meg.

2019.06.17 09:36ma.hu

Jakab Pétert választotta vezetőjévé a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja - tájékoztatta a frakció hétfőn közleményben az MTI-t.

Az ellenzéki képviselőcsoport egyhangúlag választotta meg vezetőjének legnépszerűbb politikusát - írták.

Hozzátették, a Jobbik az eddiginél is nagyobb lendülettel vág neki a parlamenti munkának, a magyar emberek érdekképviseletének. A frakció minden erejével azon fog dolgozni, hogy megássa Orbán korrupt diktatúrájának sírját, hogy utána egy élhető, igazságos és szabad Magyarország épülhessen fel - áll a közleményben.

A választásra azért volt szükség, mert az eddigi frakcióvezető, Gyöngyösi Márton a Jobbik egyetlen európai parlamenti mandátumát veszi át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.