Állatkínzás

Ezt a nőt gyanúsítják azzal, hogy megölte a görögteknőst - láthatóan zavart volt a tárgyalás után

"Tettem valami rosszat, gondolom, hogy most segítséget kapok."

2019.06.16 18:34ma.hu
hirdetés

Ezt a 28 éves nőt gyanúsítják azzal, hogy egy kővel elpusztította a Fővárosi Állatkert görögteknősét szerdán. Természetkárosítás miatt indult ellene eljárás. A 28 éves nő láthatóan zavart volt. Az egyik kezében a papírjait szorongatta, a másikban egy nejlont, amiben Barbie babák voltak. Azt mondta, három hónapja az utcán él és nem kapott senkitől segítséget. "Fel akartam hívni magamra a figyelmet, hogy ne kelljen koldulnom, prostituálódnom - mondta, miközben a rendőrség által készített képeket mutatta a kamerának a teknősről, a kőről és kísérőjéről, akinek amúgy nincs köze az ügyhöz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.