Ilyen is van

Hiánytalanul, a benne lévő 70 ezer forinttal adta vissza a pénztárcát a tulajdonosának

A megtaláló szerint ez lenne a normális.

2019.06.14 15:22ma.hu

Elhagyta a pénztárcáját egy fiatalember Szegeden, melyben az iratok mellett 70 ezer forint is volt. A megtalált tárcáról egy szegedi borozó töltött fel képet a Facebookra, és hamarosan meglett a jogos tulajdonos is, aki hiánytalanul átvehette.

A pénztárcát a borozó pultosa találta meg, aki a Délmagyarnak elmondta: nem ez az első eset, hogy náluk marad valami, egy órának például már egy éve keresik a gazdáját, de ilyen értéket még nem hagytak el soha. Más esetben is így járnak el, így a becsületes megtaláló nem is tartja ezt olyan nagy dolognak.

"Belegondoltam, hogy nekem is milyen jól esne, ha más visszaadná a pénzemet. Ez a hozzáállás lenne a normális bárki részéről, aki ilyen helyzetbe kerül" - mondta el a lapnak Varjasi Katinka.

A pénztárca tulajdonosa elmondta, hogy a lakbér volt nála aznap. Nem ez volt ez első eset, hogy elhagyott valamit, de nagyon örül, hogy most sikeresen zárult a története - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.