Pártok

A jobbikos Kepli Lajos visszaadja képviselői mandátumát

A jobbikos Kepli Lajos visszaadja parlamenti képviselői mandátumát, mert az őszi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként indul.

2019.06.13 09:23ma.hu

Kepli Lajos csütörtökön a közösségi oldalán tett bejegyzésében azt írta: az októberi önkormányzati választásokon Balatonalmádi polgármesteri tisztségéért indul, és városvezetőként a pártpolitikai csatározásoktól független módon, kizárólag a település, valamint az ott élő emberek érdekeit szem előtt tartva szeretne dolgozni, ha a helyi lakosok bizalmat szavaznak neki.

"Az első lépést ezen az úton most megteszem: június folyamán lemondok országgyűlési képviselői mandátumomról" - közölte a politikus, aki kilencévnyi képviselőség után adja vissza mandátumát.

Kepli Lajos bejegyzésében megköszöni a Jobbiknak, a párt tagjainak és szavazóinak, hogy - mint írja - "közel egy évtizeden át parlamenti képviselőként a magyar emberekért dolgozhatott".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.