Hableány-tragédia

Dunai hajóbaleset - Újabb holttest került elő a fővárosban

A kutatásban részt vevők a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresnek még 10 dél-koreai utast és a hajó 2 tagú magyar legénységét.

2019.06.06 15:53MTI

Újabb holttest került a fővárosban a múlt szerdai dunai hajóbaleset áldozatai közül - közölte a rendőrség csütörtökön délután a honlapján.

A közlemény szerint a holttestet szerda éjszaka a Szabadság híd környékén találták. Azonosítása megtörtént. Az eddig eltűntként keresett férfi a hajóbaleset tizenhatodik dél-koreai áldozata.

A kutatásban részt vevők a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresnek még 10 dél-koreai utast és a hajó 2 tagú magyar legénységét.

A Hableány sétahajó május 29-én süllyedt el a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sygin szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni. 12 embert keresnek még, a többieknek csak a holtteste került elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.