Gyász

Nem Orbánék tűzijátékoztak pénteken a Várban

A BRFK a Donáti utcából és a Hunyadi János útról kapott bejelentéseket illegális tűzijátékok miatt, az egyiket oltani is kellett.

2019.06.02 19:42ma.hu

Többen arról számoltak be a közösségi oldalakon, hogy pénteken este tűzijátékot láttak-hallottak a budai Vár környékén, amit visszatetszőnek tartottak a szerdai dunai hajóbaleset, és a Margit hídnál azóta is zajló keresés miatt. Ráadásul akadtak, akik a tűzijátékot Orbán Viktor pénteki születésnapjával kötötték össze.

A BRFK a 24.hu megkeresésére közölte: nem tudnak arról, hogy a Miniszterelnökségnek otthont adó Karmelita Kolostor közvetlen közelében tűzijátékot használtak volna. Ellenben pénteken, este tíz óra előtt több bejelentést kaptak, hogy a várnegyedben lévő Donáti utcában, a lakóházak közt tűzijáték van, illetve a Hunyadi János úti kutyafuttatónál tűzijáték-maradványokat találtak, amelyeket az ott lévőknek kellett eloltani, de tűzoltókra nem volt szükség.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.