Erőszak

Megerőszakolták a fiát, majd azzal nyugtatták, hogy 'a gyerek jól érzi magát' - videó

A Békés megyei Speciális Lakásotthonban egy 16 éves, szintén ottlakó fiatal a gyanú szerint megerőszakolt egy kisfiút.

2019.05.25 08:26ma.hu

A gyerek jól érzi magát - ezzel akarták nyugtatni az anyát, miután közölték vele, hogy 11 éves fiát megerőszakolták. Csütörtökön robbant a hír, miszerint a Békés megyei Speciális Lakásotthonban egy 16 éves, szintén ottlakó fiatal a gyanú szerint megerőszakolta a kisfiút. A gyerek erős gyógyszereket szed és kábult volt, ezt használhatta ki az erőszaktevő.

Őt már letartóztatták. Az anyának a gondozók azt mondták, hogy ők nem hibáztak, de az asszony szerint, ha jobban figyelnek, meg lehetett volna akadályozni az erőszakot.

A helyiek szerint a bentlakó gyerekek rendszeresen kimennek az utcára, és előfordult, hogy összeverekedtek, vagy másokra támadtak.

Amennyiben nem jelenik meg a videó, itt megnézheti >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.