Rosszullét

Lagzi Lajcsi összeesett a bíróságon, mentő vitte kórházba

Szúrt a mellkasa, nem érezte jól magát.

2019.05.24 10:50ma.hu

Nem kezdődhetett meg Lagzi Lajcsi, vagyis Galambos Lajos büntetőügyének pénteki tárgyalási napja, ugyanis hiába várták a tárgyalóteremben, a mulatós-zenész nem érkezett meg.

A bíró a védőket kérdezte, hogy hol van, mire egyikük felhívta a zenészt. Galamobos a telefonban annyit tudott mondani, hogy rosszul van, elesett a bíróság épületében lévő mellékhelyiségben.

Védője kirohant hozzá, majd felismerve a helyzetet, azonnal mentőt hívott - írja a Blikk.

"Szúr a mellkasa és nem érzi jól magát" - mondta a telefonba Fröhlich Krisztián ügyvéd, mikor a segélyhívót felhívta.

Ezek után ügyvédek és a biztonsági őrök segítségével kitámogatták a mulatós-sztárt a Budaörsi Járásbíróság földszinti mellékhelyiségéből, és a folyosó végén lévő széksornál lefektették, amíg a mentők kiérkeztek.

A mentősök hordágyon akarták kivinni, ám Galambos ügyvédje újságíróknak azt mondta, védence nem akar kórházba menni, vissza akar térni a tárgyalásra.

A mentősök végül úgy döntöttek, hogy kórházba viszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.