Ilyen is van

A József körúton, a dugóban könnyített magán egy férfi - eljárás indul ellene

Kipattant a kocsiból, és a forgalommal szemben lepisilte.

2019.05.14 15:56ma.hu

Meghökkentő fotót küldött egy olvasó a Blikknek. Egy férfi vasárnap délután a József körúton kipattant a dugóban a bérelt autójából, majd a forgalommal szemben lepisilte az autót. Miután végzett, visszaült a kocsiba, és továbbhajtott.

Az olvasó szerint az emberek csak bámultak egymásra, senki nem szólt rá a férfira. A jelenetet a mobiljával örökítette meg.

A lap valahogyan megtalálta a férfit és beszéltek vele. "A szükség az szükség, nem sz.rtam, csak pisiltem. Nem látták a péniszem, alaposan eltakartam. A Müllerből jöttem el, nem volt üveg nálam, a bérautót pedig nem rondíthattam össze. Az autó takarítása 10-15 ezer forint, a büntetés, ha kapok, 5 ezer. Mérlegeltem" - mondta a férfi, aki elismerte, hogy hibázott, de ígéri, többet nem csinál ilyet.

Az autót bérbeadó cég annyit közölt, hogy mind emberileg, mind a cég hírneve miatt, teljesen elhatárolódnak az ilyen viselkedéstől. Az autót visszakérik, és lemossák a járgányt.

A rendőrség illetékesei azt mondták, szabálysértési feljelentés nem érkezett, azonban a felvétel alapján hivatalból szabálysértési eljárást indítottak. Egy lap által megszólaltatott ügyvéd szerint közszeméremsértés vagy garázdaság miatt felelhet a férfi.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.