Programajánló

Európa-napot tartanak vasárnap Budapesten

Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket vasárnap az Európa-napon Budapesten, a Szabadság téren.

2019.05.10 01:30MTI

A #szavaznifogok sátorban a május 26-ai európai választásokkal kapcsolatos kvízjáték és fotósarok is várja az érdeklődőket.

A nagyszínpadon fellép Szeder, Bérczesi Róbert, az Elefánt, valamint Péterfy Bori & Love Band. Számos gyerekprogram közül is lehet választani. Lesz mesesátor és bábjáték az Ákom-Bákom Bábcsoporttal, bemutatkozik többek között a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, valamint, most először, a Superar - egy nemzetközi, közösségi zeneoktatásra épülő művészeti és pedagógiai program - magyarországi csapata.

A Szabadság térről indul a Magyarország 15 éves EU-tagságát ünneplő 15 év - 15 km futóverseny is.

Minden program ingyenes. Részletek az esemény Facebook-oldalán >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.